Ipng.hr 

BISC

 

Poslovno-tehnologijski inkubator

Poslovno-tehnologijski inkubator

Poslovno-tehnologijski inkubator : Poslovno-tehnologijski inkubator

Poslovno-tehnologijski inkubator osigurava postojećim poduzetnicima i tek pokrenutim tvrtkama (start-up) idealno mjesto za razvoj i rast njihova poslovanja. Osiguravaju izravan pristup praktičnoj intenzivnoj poslovnoj podršci, pristup financijskim sredstvima i stručnjacima te ostalim poduzetnicima i dobavljačima, a s ciljem ostvarivanja stvarnog rasta poduzeća i poduzetnika. Poslovna inkubacija osigurava poduzetnicima poticajno, poučno i potporno okruženje tijekom ključnih faza pokretanja nove tvrtke. Cilj inkubatora je povećati šanse za uspjeh tek pokrenute tvrtke (start-up) te skratiti vrijeme i smanjiti trošak pokretanja i razvoja poslovanja.


Poduzetnički inkubator pruža specijalizirane tehničke usluge u području obrade metala, elektrostrojarstva i ICT-a (Informacijske i komunikacijske tehnologije), prilagođene menadžerske obuke i podršku u računovodstvu i financijama, poreznim deklaracijama i zakonskim propisima.

Uredski, učionički i proizvodni prostor daje se u najam poduzetnicima početnicima i postojećim tehnološki orijentiranim tvrtkama po povoljnim cijenama (smanjenje najamnine za nove tvrtke tijekom prve 3 godine poslovanja), a osigurana je i opća uredska i prezentacijska oprema, LAN te savjetodavne usluge.

Pored ovoga, poslovni će inkubator pomoći SME-ima da napreduju kroz prilagođene radionice i stručna osposobljavanja te im osigurati podršku u području knjigovodstva i financija, kao i pomoć sa prijavama poreza i zakonskom legislativom.


Više informacija:

Bernard Kurjaković, ing.traff.
E-mail: bernard.kurjakovic@ipng.hr
Tel.: 035/359-911