Novosti

Objavljeno: 26.1.2018. u 10:25
Autor: Administrator
|

Aminolabs Atlantic planira nove investicije u Industrijskom parku Nova Gradiška

Neuigkeiten : Aminolabs Atlantic planira nove investicije u Industrijskom parku Nova Gradiška

Nakon uspješno realizirane investicije poduzeća Atlantic Grupa u izgradnju tvornice za proizvodnju energetskih pločica iz asortimana sportske i aktivne prehrane vrijedne preko 120 milijuna kuna tijekom 2015. godine, strateški partner Atlantic Grupe,belgijsko poduzeće Aminolabs Atlantic potpisalo je ugovor o širenju poduzeća na dodatnih 31.610 m2 prostora u Industrijskom parku Nova Gradiška. Ugovor su potpisali gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić i direktor poduzeća Aminolabs Atlantic Sanjin Weinnacht dana 26. siječnja 2018. godine.

"Potpisujem ugovor o širenju tvrtke Aminolabs Atlantic na još 31.610 kvadrata prostora. To je velika i lijepa stvar. Uz to moram najaviti da smo danas raspisali natječaj za još 42.000 kvadrata jer postoje kandidati koji su zainteresirani za to. To znači da naša industrijska zona živi punim plućima i ono što nas najviše veseli jest razvoj gospodarstva, a ovo je odličan primjer širenja gospodarskih subjekata ili tvrtki na našem kraju.” – izjavio je pri potpisivanju gradonačelnik Grgić.

Direktor Aminolabs Atlantic-a istaknuo je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom poduzeća Atlantic Grupa s Gradom Nova Gradiška te najavio daljnje planove za širenje proizvodnje i otvaranje novih radnih mjesta:

„Ovim putem zahvaljujem se i gradu i gradonačelniku na dosadašnjoj suradnji, a isto tako vjerujem da će ta suradnja biti i dalje na ovom nivou. Moram naglasiti da je Atlantic u Novu Gradišku došao prije četiri godine, vrlo smo zadovoljni načinom na koji smo primljeni sa svom podrškom od strane grada, a isto tako i s ljudima koji su nas tu dočekali, jer na kraju krajeva naši radnici su iz Nove Gradiške i okolice zbog čega zahvaljujem cijeloj zajednici. Mi smo sad ušli u jednu ogromnu investiciju u novu proizvodnu liniju koju ćemo završiti ove godine. Isto tako imamo planove da u slijedećih nekoliko godina izgradimo nove proizvodne pogone i zaposlimo dodatne ljude i ja mislim da je to zapravo dobitna kombinacija za sve nas".

Izvor: www.radiong.hr

Ostali članci
Ipng.hr : Natječaj za zapošljavanje

Natječaj za zapošljavanje

19. siječanj 2018. u 13:50

Poziv na javnu tribinu

6. veljača 2017. u 8:00
Ipng.hr : POZIV GRAĐANIMA

POZIV GRAĐANIMA

27. siječanj 2017. u 10:49
Ipng.hr : POZIV GRAĐANIMA ZAINTERESIRANIMA ZA SUDJELOVANJE U IZRADI STRATEGIJE RAZVOJA GRADA NOVA GRADIŠKA DO 2020. GODINE

POZIV GRAĐANIMA ZAINTERESIRANIMA ZA SUDJELOVANJE U IZRADI STRATEGIJE RAZVOJA GRADA NOVA GRADIŠKA DO 2020. GODINE

14. prosinac 2016. u 11:20
Pozivamo sve zainteresirane na II. radni sastanak vezan uz izradu Strategije razvoja Grada Nova Gradiška do 2020. godine. Tema sastanka bit će prezentacija SWOT analize nacrta Strategije te razrada razvojnih ciljeva, prioriteta i mjera.
Ipng.hr : Poziv poljoprivrednicima

Poziv poljoprivrednicima

17. listopad 2016. u 12:53
Ipng.hr : Tjedan EU fondova

Tjedan EU fondova

2. ožujak 2016. u 14:05
Ipng.hr : Uspješno odrađena prezentacija reznih alata Mitshubishi Materials i iMachininga

Uspješno odrađena prezentacija reznih alata Mitshubishi Materials i iMachininga

22. rujan 2015. u 14:44
U Poslovno inovacijsko potpornom centru u Industrijskom parku Nova Gradiška 21. rujna 2015. godine s početkom u 16 sati održana je prezentacija na temu ''Rezni alati Mitshubishi Materials''. Skupu je prisustvovalo oko 40 posjetitelja - najvećim dijelom predstavnika domaćih tvrtki

Pretraživanje

Ipng.hr :
Ipng.hr :
Ipng.hr :
Ipng.hr :
Ipng.hr :
Ipng.hr :
Ipng.hr :
Ipng.hr :
Ipng.hr :
Ipng.hr :