Novosti

Objavljeno: 29.4.2015. u 14:51
Autor: Administrator
|

Novo ulaganje u Industrijskom parku Nova Gradiška

Neuigkeiten : Novo ulaganje u Industrijskom parku Nova Gradiška

Klimaoprema d.d., Samobor, novi ulagač u Industrijskom parku Nova Gradiška, uspješno nastavlja radove na izgradnji 1. faze tvornice za proizvodnju opreme za ventilaciju, klimatizaciju i čiste prostore, proizvodnog prostora površine oko 6.500 m2 i vrijednosti oko 37 mil kn.

Radovi na izgradnji su počeli u siječnju ove godine, a završetak radova je planiran za kraj lipnja ove godine uz zapošljavanje oko 40-50 radnika u ovoj prvoj fazi.

U drugoj fazi Klimaoprema u Novoj Gradiški planira poslovne prostore proširiti za još 10.000 m², a broj zaposlenih od prvotnih 50-ak povećati na 150-200.

Klimaoprema je vodeći hrvatski proizvođač opreme za klimatizaciju, ventilaciju i čiste prostore, sa 40-godišnjom tradicijom. U centralnoj tvornici u Samoboru zapošljavaju više od 200 radnika, a njihov rad i znanje ugrađeni su u brojne objekte poslovne i društvene infrastrukture u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ugovor o ulaganju u novu tvornicu ukupne vrijednosti 37 milijuna kuna su potpisali direktor Klimaopreme Branko Duvnjak i gradonačelnik Nove Gradiške Željko Bigović u ožujku 2014. godine.

"Nova Gradiška je odlično pozicionirana, s opremljenom poslovnom zonom neposredno uz autocestu, i to je ponajbolja prilika u Hrvatskoj za dugoročni razvoj tvrtki okrenutih proizvodnji.

Zadovoljni smo što se projekt odvija planiranom dinamikom. Za nas je ovo ulaganje od ogromnog značaja i omogućiti će značajan rast kapaciteta i konkurentnosti na zahtjevnom europskom tržištu.

I u ovim dosadašnjim radovima uvjerili smo se da je odabir Industrijskog parka Nova Gradiška bila odlična odluka i odlična prilika za dugoročni razvoj našeg poslovanja. Ističem vrhunsku profesionalnost i susretljivost predstavnika Grada i Industrijskog parka, te izvanredno funkcioniranje svih uključenih službi, što je najbolja preporuka svim investitorima za odabir ove lokacije.

Siguran sam da će naš odabir Nove Gradiške kao odlične lokacije za investiranje i naša izvanredna iskustva pomoći da i drugi investitori odaberu Industrijski park kao lokaciju za svoje ulaganje" rekao je Branko Duvnjak, direktor KLIMAOPREMA d.d., Samobor.

U KLIMAOPREMI i ostalim investitorima vidimo partnere i činimo sve da osiguramo uspješnu realizaciju svakog ovakvog projekta. Klimaoprema, kao i svi ostali investitori, uvjerili su se u punu profesionalnu potporu i partnerski odnos Grada i Industrijskog parka, te efikasno funkcioniranje svih uključenih institucija. Sigurni smo da je ovo ulaganje nastavak jednog značajnog investicijskog ciklusa u nove proizvodne kapacitete u Gradu Nova Gradiška, što je jedino jamstvo opstanka i održivog razvoja našeg Grada." rekao je Željko Bigović, gradonačelnik Grada Nove Gradiške.

Nastavak je ovo još jedne uspješne poslovne priče u Industrijskom parku Nova Gradiška.

Ostali članci

Poziv na javnu tribinu

6. veljača 2017. u 8:00
Ipng.hr : POZIV GRAĐANIMA

POZIV GRAĐANIMA

27. siječanj 2017. u 10:49
Ipng.hr : POZIV GRAĐANIMA ZAINTERESIRANIMA ZA SUDJELOVANJE U IZRADI STRATEGIJE RAZVOJA GRADA NOVA GRADIŠKA DO 2020. GODINE

POZIV GRAĐANIMA ZAINTERESIRANIMA ZA SUDJELOVANJE U IZRADI STRATEGIJE RAZVOJA GRADA NOVA GRADIŠKA DO 2020. GODINE

14. prosinac 2016. u 11:20
Pozivamo sve zainteresirane na II. radni sastanak vezan uz izradu Strategije razvoja Grada Nova Gradiška do 2020. godine. Tema sastanka bit će prezentacija SWOT analize nacrta Strategije te razrada razvojnih ciljeva, prioriteta i mjera.
Ipng.hr : Poziv poljoprivrednicima

Poziv poljoprivrednicima

17. listopad 2016. u 12:53
Ipng.hr : Tjedan EU fondova

Tjedan EU fondova

2. ožujak 2016. u 14:05
Ipng.hr : Uspješno odrađena prezentacija reznih alata Mitshubishi Materials i iMachininga

Uspješno odrađena prezentacija reznih alata Mitshubishi Materials i iMachininga

22. rujan 2015. u 14:44
U Poslovno inovacijsko potpornom centru u Industrijskom parku Nova Gradiška 21. rujna 2015. godine s početkom u 16 sati održana je prezentacija na temu ''Rezni alati Mitshubishi Materials''. Skupu je prisustvovalo oko 40 posjetitelja - najvećim dijelom predstavnika domaćih tvrtki

Pretraživanje

Ipng.hr :
Ipng.hr :
Ipng.hr :
Ipng.hr :
Ipng.hr :
Ipng.hr :
Ipng.hr :
Ipng.hr :
Ipng.hr :
Ipng.hr :