Industrijski park Nova Gradiška d.o.o. za razvoj i ulaganje

Sjedište: II Industrijski odvojak 2, 35400 Nova Gradiška
E-mail: info@ipng.hr
Radno vrijeme: Pon-Pet, 07:00 – 15:00

UPRAVA

Tel./Fax: +385 (0) 35 359 910, +385 (0) 35 359 911

Mob.: +385 (0) 91 335 99 10

CENTAR ZA POSLOVNE I MARKETINŠKE USLUGE

Tel.: + 385 (0) 35 332 000

CENTAR ZA INŽENJERING I TEHNOLOGIJSKE USLUGE

Tel: +385 (0) 35 332 219

Mob.: +385 (0) 98 256 000

 

Ekonomski fakultet iz Zagreba na studijskom putovanju u IPNG-u

  /  Novosti   /  Ekonomski fakultet iz Zagreba na studijskom putovanju u IPNG-u

Ekonomski fakultet iz Zagreba na studijskom putovanju u IPNG-u

Suradnja s fakultetima i školama od velike je važnosti za IPNG na kojoj se kontinuirano radi. Tako je tvrtka Industrijski park Nova Gradiška dana 6. prosinca 2019. imala iznimnu čast u svojim prostorima ugostiti studentice 4. godine Diplomskog studija Ekonomskog fakulteta iz Zagreba u pratnji doc.dr.sc. Ivane Kovač. Razlog zašto su predstavnici Ekonomskog fakulteta iz Zagreba odabrali upravo IPNG za svoje studijsko putovanje je taj što su imali želju vidjeti zbog čega je baš ova poslovna zona malog slavonskoga grada jedna od najvećih i najbrže rastućih u ovom dijelu regije, čime privlači poslovne investitore, djelatnike iz svih krajeva Hrvatske te na koji način povlači sredstva iz EU fondova.

Direktor IPNG-a Adam Đanić zajedno sa svojim djelatnicima održao je prezentaciju o aktivnostima IPNG-a, projektima u provedbi i evaluaciji, a zatim su zajedno s delegacijom Ekonomskog fakulteta iz Zagreba obišli poslovne pogone te najveći projekt Nove Gradiške u provedbi i izgradnji, Tehnološki inkubator Nova Gradiška.

”Ovo je prvi posjet i početak suradnje sa Ekonomskim fakultetom, velika nam je čast što možemo ugostiti tako eminentnu profesoricu i njene studentice. Želimo im pokazati što radimo, na koji način možemo doprinijeti boljitku županije, Grada a i napretku Sveučilišta i našeg Industrijskog parka. Uvijek imamo potrebe za zapošljavanjem stručnih i kvalificiranih radnika u našoj branši, to je pisanje EU projekata, upravljanje gospodarenjem IP-a,  drago nam je da im možemo prezentirati kako postoje odlične firme za njihovu struku kako ne bi nakon studija otišli u inozemstvo.” – istaknuo je direktor IPNG-a Adam Đanić.

Na kraju svoga posjeta, studenti zajedno s doc.dr.sc. Ivanom Kovač nisu krili svoje pozitivne dojmove posjetom Industrijskom parku Nova Gradiška i Gradu Nova Gradiška te su iskazali veliko oduševljenje brojem investicija u zoni te njenim potencijalom, a ujedno pohvalili rad i susretljivost svim djelatnika IPNG-a prema gostima i poslovnim partnerima.

Foto: radiong.hr

X