Industrijski park Nova Gradiška d.o.o. za razvoj i ulaganje

Sjedište: II Industrijski odvojak 2, 35400 Nova Gradiška
E-mail: info@ipng.hr
Radno vrijeme: Pon-Pet, 07:00 – 15:00

UPRAVA

Tel./Fax: +385 (0) 35 359 910, +385 (0) 35 359 911

Mob.: +385 (0) 91 335 99 10

CENTAR ZA POSLOVNE I MARKETINŠKE USLUGE

Tel.: + 385 (0) 35 332 000

CENTAR ZA INŽENJERING I TEHNOLOGIJSKE USLUGE

Tel: +385 (0) 35 332 219

Mob.: +385 (0) 98 256 000

 

Zašto ulagati u IPNG?

  /    /  Zašto ulagati u IPNG?

Poduzetničko središte novogradiškog područja Industrijski park Nova Gradiška dosad je privuklo 21 investitora, koji su odlučili proširiti poslovanje svojega poduzeća upravo ulaganjem u našu industrijsku zonu. Park se nalazi neposredno od centra grada Nova Gradiška, udaljenog svega 4 km, te u blizini Zagreba s udaljenošću od 130 km. Također, odlikuje ga izvanredna povezanost s EU tržištem, kao i Jugoistočnom Europom, budući da se nalazi na međunarodnom cestovnom pravcu (E-70) i međunarodnom željezničkom pravcu.

Industrijski park Nova Gradiška karakteriziraju sljedeće komponente koje pridonose efikasnoj realizaciji investicija te potiču razvoj poduzetništva:

1. Razvijena infrastruktura

Infrastruktura uključuje prometnice, sustav vodoopskrbe i odvodnje otpadnih voda, sustav opskrbe zemnim plinom i električnom energijom, telekomunikacije, dostupnost poslovne infrastrukture – banke, poslovne usluge, osiguravajuća društva, servisne usluge.

2. Kompetitivna cijena zemljišta

Cijena zemljišta usklađena je s potrebama malih i srednjih poduzeća kako bi im se otvorila mogućnost investiranja. Definirana cijena zemljišta podložna je pregovorima ovisno o veličini i vrijednosti planirane investicije.

3. Prilagodljivost zahtjevima svakog pojedinog investitora u suradnji s Gradom Nova Gradiška

Industrijski park Nova Gradiška i Grad Nova Gradiška zajednički djeluju kako bi poduzećima omogućili ulagačko iskustvo visoke kvalitete uključujući atraktivne poticaje i olakšice za ulaganja.

4. Visokokvalificirana radna snaga

Obrazovni sustav Nove Gradiške razvijen je na sve 3 razine – osnovno, srednje i visoko obrazovanje, što omogućuje razvoj visokokvalificirane radne snage.

5. Poslovne i tehnologijske usluge za poduzetnike

Poslovno inovacijsko potporni centar (BISC) unutar parka sastoji se od Centra za poslovne i marketinške usluge, Centra za inženjering i tehnologijske usluge te Trening centra za nove tehnologije. Usluge navedenih centara namijenjene su svim poduzetnicima s ciljem jačanja njihovog poslovanja i daljnjeg razvoja.

6. Geoprometni položaj

Izvanredan geoprometni položaj i povezanost što omogućava poduzećima proširenje i izvoz na europska tržišta te povoljno utječe na logističke potrebe investitora.

X