Industrijski park Nova Gradiška d.o.o. za razvoj i ulaganje

Sjedište: II Industrijski odvojak 2, 35400 Nova Gradiška
E-mail: info@ipng.hr
Radno vrijeme: Pon-Pet, 07:00 – 15:00

UPRAVA

Tel./Fax: +385 (0) 35 359 910, +385 (0) 35 359 911

Mob.: +385 (0) 91 335 99 10

CENTAR ZA POSLOVNE I MARKETINŠKE USLUGE

Tel.: + 385 (0) 35 332 000

CENTAR ZA INŽENJERING I TEHNOLOGIJSKE USLUGE

Tel: +385 (0) 35 332 219

Mob.: +385 (0) 98 256 000

 

Reference investitora

  /    /  Reference investitora

Ponosni smo što je niz uglednih hrvatskih i inozemnih tvrtki odabralo Industrijski park Nova Gradiška kao ulagačku destinaciju za daljnji razvoj poslovanja.

Aminolabs Atlantic d.o.o.

Pionir sportske prehrane u Hrvatskoj, Atlantic Grupa investirala je u izgradnju tvornice za proizvodnju energetskih pločica pod brendom Multipower u 2014. godini. Vrijednost navedene investicije iznosila je preko 120 milijuna kn, a Industrijski park Nova Gradiška izabrali smo kao našu ulagačku destinaciju od ukupno 93 analizirane zone u Hrvatskoj i regiji. Prilikom realizacije investicije, istaknuli bismo izvanrednu suradnju s lokalnim vlastima koje su pokazale izuzetnu fleksibilnost i prilagodljivost prema investitorima, primjerice građevinska dozvola za izgradnju tvornice ishođena je u rekordnih 18 dana. Zadovoljstvo mogućnostima koje pruža IPNG dokazuje i to da smo, nakon ulaska u strateško partnerstvo s belgijskim poduzećem Aminolabs Group tijekom 2017. godine, odlučili proširiti svoj prostor u parku na dodatnih 32 000 m2 namijenjenih za izgradnju novih proizvodnih pogona i zapošljavanje novih ljudi s lokalnog područja.

Sanjin Weihnacht, direktor Aminolabs Atlantic d.o.o.

Klimaoprema d.d.

Budući da rast našega poduzeća temeljimo na kontinuiranom ulaganju u razvoj proizvoda i novih tehnologija, 2015. godine smo otvorili proizvodni pogon za velikoserijsku automatiziranu i robotiziranu proizvodnju opreme za ventilaciju i klimatizaciju te čiste prostore. To je ujedno i najveća investicija Klimaopreme te smo planirali da će njezini kapaciteti biti ispunjeni do 2020. godine, međutim oni su dosegnuti već danas! Stoga imamo u planu i daljnju investiciju u Novoj Gradiški koja će se sastojati od izgradnje novog proizvodnog prostora i visokoregalnog skladišta. Našem ubrzanom rastu i napretku te jačanju položaja na inozemnim tržištima svakako su doprinijeli izuzetno dobra lokacija Industrijskog parka Nova Gradiška pogodna za poslovanje te pozitivno iskustvo s Gradom Nova Gradiška od kojega smo dobili svu potrebnu potporu pri realizaciji investicija.

Sergio Galošić, predsjednik Uprave Klimaoprema d.d.

 

 

Clarum d.o.o.

Clarum d.o.o., kao višestruko nagrađivano hrvatsko poduzeće, svoje poslovanje temelji na dugoj tradiciji proizvodnje svježe vučenog tijesta, te na kontinuiranom ulaganju u kvalitetu i razvoj proizvoda, koji se temelje na prepoznavanju ponašanja i prehrambenih navika potrošača. Ponosni smo što smo, kao prvi investitor u Industrijskom parku Nova Gradiška, pravovremeno prepoznali potencijale i ključne prednosti koje IPNG pruža, od kojih bismo posebno izdvojili izvrstan geoprometni položaj i poticaje za ulaganja, koji su uvelike doprinijeli rastu našega poduzeća i njegovom širenju na tržište EU.

Ivan Šimić, direktor Clarum d.o.o.

 

Elektro termički sustavi d.o.o.

Prilikom naših ulaganja koristili smo EU fondove namijenjene poduzetnicima, u čemu su nam uvelike pomogli stručnjaci iz Industrijskog parka Nova Gradiška. U IPNG investirali smo u izgradnju proizvodnog pogona u kojem trenutno radi 47 zaposlenika. Strategija tvrtke Elektrotermički sustavi d.o.o. fokusirana je na kontinuiranom razvoju poslovanja kroz stvaranje što efikasnijih i bržih rješenja u skladu s tehnološkim standardima. Sa stručnim timom IPNG-a uspješno smo surađivali na pripremi projektnih prijava na EU natječaje čime smo našem poduzeću osigurali bespovratna sredstva za unaprjeđivanje naših usluga i proizvoda, a samim time povećanje konkurentnosti na domaćem i inozemnom tržištu.

Dragan Čalušić, direktor Elektro termički sustavi d.o.o.

 

Hladni Val d.o.o.

Hladni Val bavi se proizvodnjom opreme za industrijsko čišćenje suhim ledom te posjeduje brend ICEsonic koji predstavlja jedan od top 5 svjetskih brendova u navedenom području poslovanja. Prisutni smo na više od 50 zemalja diljem svijeta, a 95 % naše proizvodnje pripada izvozu. Velikoj razgranatosti naše mreže u svijetu svakako je doprinijela izvrsna pozicija Industrijskog parka koja olakšava ekspanziju na inozemna tržišta. Uspjeh našeg poduzeća ne bi bio potpun bez proaktivnog i neumornog tima zaposlenika, ujedno i stanovnika lokalnog područja, koji predstavljaju pokretačku snagu naše tvrtke.

Matko Grgurević, dipl. ing., direktor Hladni Val d.o.o.

 

Prima Commerce d.o.o.

Fokusiranost na trendove i potrebe kupaca, izbor najkvalitetnijih domaćih sirovina te prijateljski odnos s kupcima, doprinijeli su razvoju Prima Grupe kao najvećem hrvatskom proizvođaču namještaja koji na tržištu posluje već više od 20 godina. Industrijski park Nova Gradiška smo izabrali kao našu ulagačku destinaciju jer investitorima nudi kompletno izrađenu infrastrukturu, kao i prometnu pozicioniranost idealnu za razvoj razgranatosti izvozne mreže.

 

 

 

 

 

Teding d.o.o.

Funkcionalnost, dizajn i kvaliteta proizvoda su temeljne TEDING-ove vrijednosti, a svi proizvodi, od same ideje do realizacije, proizvode se u našem suvremenom pogonu u Industrijskom parku Nova Gradiška. Izvrsna prometna povezanost koju omogućuje pozicioniranost IPNG-a pokazala se idealnom u našem poslovanju. Također, visoka kvaliteta naših proizvoda predstavlja i odraz kvalitetne radne snage te dostupnosti prvoklasnih sirovina potrebnih za proizvodnju na novogradiškom području.

Jakob Jukić, dipl.ing.stroj., član Uprave Teding d.o.o.

 

 

 

 

X