Industrijski park Nova Gradiška d.o.o. za razvoj i ulaganje

Sjedište: II Industrijski odvojak 2, 35400 Nova Gradiška
E-mail: info@ipng.hr
Radno vrijeme: Pon-Pet, 07:00 – 15:00

UPRAVA

Tel./Fax: +385 (0) 35 359 910, +385 (0) 35 359 911

Mob.: +385 (0) 91 335 99 10

CENTAR ZA POSLOVNE I MARKETINŠKE USLUGE

Tel.: + 385 (0) 35 332 000

CENTAR ZA INŽENJERING I TEHNOLOGIJSKE USLUGE

Tel: +385 (0) 35 332 219

Mob.: +385 (0) 98 256 000

 

Image Alt

O nama

  /  O nama

Industrijski park Nova Gradiška d.o.o. osnovan je s ciljem razvoja industrijske zone, kao centra poduzetništva na novogradiškom području. Poticanje poduzetništva pozitivno je utjecalo na cjelokupni gospodarski razvoj Nove Gradiške, ali i cijele Brodsko-posavske županije, što se odrazilo i na otvaranje novih radnih mjesta te porast zaposlenosti lokalnog stanovništva.

U svrhu jačanja poduzetničkog potencijala, unaprjeđenja ekonomske uspješnosti poduzetnika i poticanja razvoja inovacija, godine 2007. otvoren je Poslovno inovacijsko potporni centar (BISC) unutar Industrijskog parka Nova Gradiška. BISC nudi nekoliko vrsta poslovnih i tehnologijskih usluga namijenjenih poduzetnicima.

Industrijski park Nova Gradiška čine djelatnici koji svojim znanjem i vještinama iz različitih područja – poslovnih, edukacijskih i tehnologijskih, stvaraju novogradišku industrijsku zonu idealnom zonom za investiranje i daljnji razvoj malih, srednjih i velikih poduzeća.

Usluge Industrijskog parka Nova Gradiška

Kompletno infrastrukturno opremljena zona za investicije prometno povezana s europskim tržištima, upotpunjena BISC centrom s poslovnim i tehnologijskim uslugama za poduzetnike.

Investicijska zona

Za mala, srednja i velika poduzeća. Izvanredan geoprometni položaj. Visokokvalificirana radna snaga. Bogatstvo prirodnim resursima.

Investitori u parku

Poduzeća iz različitih industrija s prepoznatljivim proizvodima i uslugama na domaćem i inozemnim tržištima.

Savjetodavne usluge za poduzetnike

Usluge inženjeringa koje potiču rast tehnološko orijentiranih poduzeća. Poslovne usluge savjetovanja i obrazovanja za razvoj i jačanje konkurentnosti poduzetnika.

Projekti

Gospodarski razvoj Grada Nova Gradiška kroz projekte IPNG-a usmjerene na razvoj infrastrukture, poduzetništva i poticanje zapošljavanja.

X